• Deadline

  31.10.2019

  2x React.js developers

  Jemi duke kërkuar 2 zhvillues të mirë në JavaScript që janë të aftë me React.js. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të 'user interface' dhe implementimi i tyre duke u bazur në njohurit/praktikat më të mira në React.js.

 • Deadline

  31.10.2019

  Project Manager

  Jemi në kërkim të një menaxheri të projekteve i/e cili/cila mund të marrë përgjegjësi dhe të sigurojë progres në projektet aktuale dhe projektet e reja. Si menaxher/e gjithashtu duhet të siguroheni që ne gjithmonë e ofrojmë projektin në cilësinë, kohën dhe koston e premtuar.

 • Deadline

  31.10.2019

  Frontend / UI Developer

  Jemi në kërkim një UI Developer që ti bashkangjitet ekipit tonë të zhvillimit. Fokusi kryesor do të jetë zhvillimi i komponenteve të 'User Interface' dhe implementimi i tyre duke u bazuar në njohurit/praktikat më të mira.